In Overleg Mediators

In Overleg Mediators is gevestigd te Almere, Aan de wind 10. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-40555592 (Renske) / 06-12660800 (Margriet) of .

Mediations vinden plaats in onze gespreksruimte in Almere. In Overleg Mediators werkt op afspraak ook buiten kantoortijden of in het weekend. Mocht u niet in staat zijn om naar Almere te komen, dan kan de mediation via skype plaatsvinden.

Kosten scheidingsmediation

  • De mediator kost € 155,- per uur inclusief btw, daaronder vallen alle werkzaamheden van de mediator. De indieningskosten en griffiegelden komen nog bovenop de mediationkosten.
  • Een andere optie is een vaste prijsafspraak. Dan weet je precies wat de totale kosten zijn van de gehele scheiding, want in dat bedrag zitten o.a. de indieningskosten en griffiegelden.

Er kan door Renske Visée ook een toevoeging aangevraagd worden bij de Raad voor Rechtsbijstand. Een toevoeging is een subsidie, waardoor de scheiding per persoon al voor € 92,50 of voor € 144,50 kan worden geregeld. Let op dit bedrag kan per 1 januari 2017 worden aangepast!

Renske stelt met jullie samen vast of jullie hiervoor in aanmerking komen. Alvast benieuwd of je in aanmerking komt? Kijk dan eens op: rechtsbijstand.nl

Kosten overige mediation

  • € 175,- per uur exclusief 21% btw, daaronder vallen alle werkzaamheden van de mediators, zoals de gesprekken, het mailverkeer, opstellen van stukken etc..
  • Arbeidsmediations worden begeleid door Margriet en Renske samen. Bij een caucus (apart gesprek met een der partijen) begeleiden Margriet en Renske ieder een partij.